Sponsor pakke fra Brigette's Boutique.

Når jeg gikk i postkassen isted så var det kommet pakke til meg, og det var da sponsor pakken fra Brigette's Boutique. Det jeg fikk var:

*7 pc Cosmetic Brush Set with Case
*REVLON Super Lustrous Lipstick - DEEP NUDE
*REVLON Makeup Eraser Pen

7 pc Cosmetic Brush Set with Case:

Disse børstene kommer i reise str i en kjempe søt liten veske som også har en ekstra liten lomme, slik at når man er på reise så kan man ha med det nødvendigste av sminken sin slik at man slepper å ha med seg hele sminkekofferten. Så dette er en praktisk liten sak.
Har ikke fått prøvd børstene så altfor godt enda, men la merke til at den er tett i busten og hårene er stive men også myke, så man føler ikke at man skraper opp huden når den blir brukt.
Denne må vaskes før bruk merker jeg for den lukter ikke akkurat roserblader. Vet ikke helt hva den lukten minner meg om, men godt lukter det ikke.
Jeg kommer til å skrive litt mer om disse børstene når jeg har fått prøvd de litt mer ;)
Kjøpes her og koster 10,99 dollar.


REVLON Super Lustrous Lipstick - DEEP NUDE:

Kjempe fin leppestift, som glir lett på og holder en stund. Men uheldigvis så var ikke dette rett farge for meg, syns den ble for oransje og mørk for meg.
Bra leppestift om du kler mørke farger!
SWATCH:
Kjøpes her og koster 5,50 dollar.


REVLON Makeup Eraser Pen:
Jeg har ikke prøvd denne ordentlig enda, men prøvde den litt når jeg skulle prøve å ta bort leppestiften jeg hadde lagt på hånda mi, og denne mirakel pennen tok det vekk faktisk, ble jo litt rødt som ble smurt utover, men tok alt tilslutt. Noe jeg faktisk ikke hadde regna med, lurer på hvordan den er med øyenskygger da egentlig.
Den er ikke så fettete, så er ganske deilig at den ikke er det. Da det ikke er noe særlig å fly rundt med en fett flekk i ansiktet.
Jeg vil skrive litt mer om denne etter å ha testet denne noe mer.
Kjøpes her og koster 3,25 dollar.

4 kommentarer

SLETTEN

12.mar.2010 kl.15:31

heldig!

sol

12.mar.2010 kl.20:35

Heldig du er :) God helg!!

kuraikyo

14.mar.2010 kl.21:14

SÅ KULT!! masse grattis til deg! heheh :) <3

kuraikyo

14.mar.2010 kl.23:10

sv: awh tusen takk skal du ha!! <3

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits