Hepp, jeg er med på en konkurranse :D

Kuraikyo har en konkurranse på bloggen sin som er verdt å være med på. Premien er da produkter fra Oriflame:


PREMIER:
1. Optimals Oxygen Boost Cream: Verdt 249kr. Reduserer stress i huden, gir ungdommelig glød, gir godt med fuktighet. Kan bruker både dag og natt.
2. Optimals Oxygen Boost Eye Cream: Verdt 195kr. Avgifter, demper poser, fjerner øyeblikkelig tegn på tretthet. Gir godt med fuktighet og forebygger rynker.
3. Oriflame Beauty Power Curl Mascara (svart): Verdt 149kr. Inneholder Mikrosphærer som gir et klumpefritt resultat og lette oljer som holder vippene myke og fleksible.

Jeg vet ikke hvordan man får headerbilde inn i ett innlegg så tar heller med bilde av premien ;)
n00b? jeg? :p haha...

Jeg pleier omtrent aldri å lage slike konkurranse innlegg (nå burde du føle deg beæret Jeanette :p) meen, når jeg ser slike bra konkurranser og jeg syns bloggeren fortjener litt omtale, så er ikke jeg vond å be :)

Kyraikyo har en vanvittig bra blogg, jeg er en av hennes faste lesere. Skriver om litt forskjellig men det er en rød tråd gjennom hele bloggen hennes og det er makeup og foto! Hun er vanvittig flink til å lage slike tema looker som jeg så pent kaller det for, og bra bilder som hun har tatt.
Jeanette (som hun heter :) ) er veldig flink til å svare på kommentarer, samt at hun er flink til å kommentere tilbake også (seff ikke til spammere, men hvem gidder å svare de anyways?) Hun er hyggelig å prate med og en jente du fort vil like veldig godt! Jeg digger denne bloggen og det håper jeg du også vil gjøre :)
For å komme til bloggen hennes trykker du her

Svar på spørsmålene i konken:

1.
Oriflame er ett svenskt firma og ble grunnlagt i 1967 av to brødre og dems venner.

2. Oriflame tester selvfølgelig IKKE på dyr ;)

Én kommentar

kuraikyo

17.mar.2010 kl.08:12

sv: det kan jeg forstå! hello kitty til en viss grad :) awh tusen takk for at du er med på konkurransen!! dette blir bra vettu :D! :( hahah. kuraikyo, ja. jeg er vant til det xD det er kurai for mørk og kyo er navnet til en vokalist i bandet dir en grey, og navnet på en person i min favorittmanga ^^ så yeah, det er japansk :) du skrev Kyraikyo engang i dette innlegget og faktisk. xDD

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits