Dagens blogganbefaling!

Jeg skriver ikke så ofte om andre bloggere, men føler at når jeg først gjør det så fortjener den bloggeren virkelig litt omtale, og at andre kan lese den. Bloggen jeg skal skrive om idag er faktisk av ei jeg kjenner litt, men historien hennes er virkelig noe og få med seg. Hun jeg skal skrive om idag heter Melinda, og har bloggen http://mammatildevakreste.blogg.no/ 
Dette er jo da en mammablogg, men en litt annen vri på den for det om, for hun forteller om hvordan det er å være 4 barns mor i en alder av 20 år. Hun fikk sin første sønn når hun var 14 og en liten jente nå for 1 mnd siden ca.
Nå har jeg fortalt litt om hvordan situasjonen hennes er så vil du lese mer så må du gå inn på bloggen hennes og lese mer der, jeg er innom opp til flere ganger om dagen for å sjekke om hu har skrevet noen nye innlegg, hehe..
Til å ha 4 barn i en alder av 20 år syns jeg det står i stor respekt. For å være ærlig så hadde jeg aldri klart det, tror jeg hadde endt opp på mentalsykehus :p hehe.. Men Melinda har klart seg kjempe bra! Til tross for alle ryktene og kommentarene hun fikk da hun ble gravid første gang. Ikke mange som hadde klart å gjøre en så bra innsats som det hun har gjort i så ung alder. Selv om jeg ikke kjenner Melinda så godt som jeg skulle ønske så er jeg stolt av henne :)
Hun har akkurat startet bloggen sin, men er veldig flink til å oppdatere. Dette er en blogg du burde få med deg!

Bilde er lånt fra Melinda

2 kommentarer

kuraikyo

15.apr.2010 kl.15:52

wow. sykt!!! utrolig respekt!

sv: tusen takk søte deg :*** <3

Ida

07.mai.2010 kl.19:52

gøy å følge med på bloggen din Elise:) klem fra Ida

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits