Sommerens dufter for henne.

Denne sommeren så bugner det av nye og freshe dufter som de forskjellige kosmetikk gigantene har kommet med. Tenkte å ta for meg hver duft, slik at du som forbruker får vite hva som er nytt ;)


Viktor & Rolf, Flowerbomb La Vie En Rose:


Dette er en duft for deg som liker roser. Rosene er beriket med rosa bær, mandariner og bergamott for ekstra sommerfrisk aroma. Blant mine Topp 5 sommer dufter.


DKNY Original Women Summer:


Årets sommerversjon er frisket opp med mandariner, mangoblomster, fresia, liljekonvall, magnolia og appelsinblomster.


Guerlain Insolence Blooming Edition:

Insolence by Guerlain i sommerdrakt har japansk-inspirerte blomster som refererer til Kyotos hager. Innholdet har blomster med en særegen fioltone, friskhet fra bær og sensuell irisnote.


Biotherm Eau de Paradis, Refreshing Mist:


Her er en duft du kan spraye deg med over hele kroppen. Komposisjonen er som en dessert med blåbær, solbær, bringebær, granateple og sitron for utrolig fin friskhet. Denne kan man bruke når man er på stranden uten å være redd for å få pigmentflekker fordi du bruker parfyme. Perfekt å ha på om du skal på en liten ahopping tur eller stranden og ikke vil lukte så vanvittig med parfyme.


Burberry, Summer for Women:


En flott duft ned deilige blomsternoter av den lette, forfriskende varianten som setter deg i ett avslappet og lystig humør. Dette er en av mine Topp 5 sommerdufter.


Clinique Happy In Bloom:


Denne friske blomsterduften minner om en kjølig nordisk sommermorgen med en aura av duggfriske blomster. Duften starter med aroma av gul plomme, en cocktail av frosne frukter og vannaktige grønne noter. Noter av liljer, hvit fresia og mimosa avgir en sanselig nyanse av blomstrende kronblader.


Cacharel, Amor Amor Delight:


Amor Amor Delight fra Cacharel er forfriskende og svalende som en kjølig sorbet av sommerens saftige, solmodne frukter og bær. Den overrasker med syrlig grapefrukt mikset med søt, saftig ananas og en cocktail av røde frukter og bær. Roser og sjasmin, patsjuli, musk og rav sjarmerer ekstra.


Jean-Paul Gaultierm Classique Summer:


Årets sommerutgave av den kjente Classique består av herlige roser, appelsinblomster, klementiner og siciliansk sitron for en vidunderlig friskhet. Sjasminer, ylang-ylang, liljer og iris, samt amber og musk tilfører dybde.


Escada Marine Groove:

Dette er den 18 sommerduften fra Escada, som var tidlig ute med lette og sommerlige duftvarianter i nye flakonger hvert år. Nå er inspirasjonen hentet fra sjø og båtliv hvor aroma fra tropiske frukter som mango og pasjonsfrukt, samt rips, fioler og pioner som utgjør en herlig friskhet. Dette er min favoritt duft i år.


Sheer Stella:


Stella McCartney er opptatt av natur, miljø og økologisk dyrkete planter. Duften er frisk og strålende;rosene bobler sammen med noter av grønt eple og frostet sitron. Et hjerte av peoner og roser blir kjærtegnet av varm amber. Årets Sheer Stella er beriket med naturlig, organisk rose som er dyrket frem av en EcoCert-sertifisert samarbeids-partner i de persiske fjellene.


Alien Sunessence:


Solens essens fra Alien gir med rosa grapefrukt, Monoï blomst og hvit amber eb eksotisk og varm duftopplevelse.


CK One Summer:Vannmelon og mandarin, fiolblader og vannlilje utgjør en herlig, frisk duft.


Estee Lauder, Brasil Dream:


Inspirasjonen er hentet fra byen Rios varme ettermiddagssol. Ingredienser som guava, kokosmelk og brasiliansk gardenia utgjør en helt vidunderlig sommerduft.


Angel Summer:


Angel er duften som har overgått salget av Chanel No 5 i Frankrike, duftenes hjemland. Angel er en intens duft man enten elsker eller hater, mens sommerutgaven har passe dose med sødme, sensualitet og varme. Den er beriket med frossen stjernefrukt, ingefærblomst, patsjuli og vanilje.


Giorgio Armani Acqua Di Gioia:

Armanis friske sommerduft består av knuste mintblader, med dett hint av italiensk sitron, plukket fra den første vårblomstringen i Calabria. Sjasminer gir den sofistikerte og uventede fasetter. Også en av mine topp 5 sommerdufter.


Calvin Klein Eternity Summer 2010:


Rosa pioner, fresia og musk skaper en lett utgave av denne blomsterduften.


Marc Jacobs Splash Collection:


Hver sommer lanserer Marc Jacobs en serie med eau de toilette i store størrelser på 300ml. I år er duftene inspirert av franske makroner med forskjellige farger. Duftene kan brukes av både mann og kvinne, og til romspray. Den rosa er tilsatt granateple og vanilje, den grønne har duft av epler, rosmarin og koriander, den gule dufter bergamott (sitrus) og pistasjblomst. Dette er en lett og fin kroppsspray som man fint kan bruke i sola uten at man får pigment flekker.


SJP NYC, Sarah Jessica Parker:

Kreative mennesker føler seg hjemme i storbyen New York med høy puls og masse liv. Sarah Jessica Parker vil gjerne skape denne stemningen med noter av jordbær, gardenia og litt rom - inspirert av de fargerike cocktails fra serien Sex og Singel liv.


Versace Versus:

Designer Donnatella Versace  har vært med på å komponere en duft som starter friskt med sitroner og kumquat, men avslutter intenst med appelsinblomster og roser. Den fiolette flakongen skal symbolisere mystikk påpeker Donatella.


Lancome, Tresor in Love:


Her er en deilig duft inspirert av romantikk! Den har en frisk start med nektarin, bergamott, og pære, samt litt aroma fra rosenpepper. Deretter utfolder noter av fersken og fiol seg, med sjasminer og roser. Flakongen har vakker sort sløyfe rundt halsen.

Narciso Rodrigues, Essence Iridescence:

Dette er en duft med shimmer som vises diskret på huden. Duften starter som en delikat, lett duft og blir gradvis mer sensuell av blomster- og puddernoter av iris samt hvit musk.


Shiseido, Zen Arts Joy:

Shiseido er pioneren av aromakologi - duftvitenskapen om hvordan dufter påvirker sinnet. Her har de skapt en duft så mild som myke sommernetter med beroligende virkning. Sammensetningen er en flott blomsterbukett med blå roser, mimosa, lotus, sjasmin, mandelblomst, tuberose, fioler, liljekonvall og fresia.Phew, det var da alle sesongens dufter for henne. Tenkte at jeg skal lage ett innlegg imorra om sommerens dufter for han.
Som du ser så er det mange gode og herlige dufter nå, så finn din favoritt og nyt sommeren ;)


Har du noen sommerduft som er din favoritt?
Luktet på noen av disse parfymene?

14 kommentarer

Klær selges!

07.jun.2010 kl.00:51

Kjøpte meg Marc Jacobs Daisy på sensommeren i fjor jeg! Den synes jeg er deilig! :) Fin blogg! :D

RunBabyRun

07.jun.2010 kl.21:49

Har kjøpt Hugo Boss Orange ifjor og det er fortsatt yndlingsparfymen min :D
bruker den øverste jeg :-) den er god!

MERETHE

07.jun.2010 kl.21:52

Givenchy Hot og Lolita Lempicka. Uslåelige!

matsjb

07.jun.2010 kl.21:53

Escada marine groove! jeg elsker den <3

Søt, lett og frisk, alt en kan be om av en sommerparfyme!

Monica

07.jun.2010 kl.21:56

Skulle gjerne hatt de fleste jeg, elsker prafyme, men har mange nå, så skal prøve å begrense meg i sommer. Men må ha en ny sommerduft. Så får vi bare se hvem den heldige vinner er.

Makeupnerd

07.jun.2010 kl.21:58

Julia:

Ja, fantastisk god, er en av mine favoritter i år :)

Makeupnerd

07.jun.2010 kl.21:59

MERETHE:

Lolita Lempicka er nydelig, frisk og søt, det liker vi ;)

Makeupnerd

07.jun.2010 kl.22:00

matsjb:

Helt enig der, er den absolutt beste sommerduften i år. Bare vent til september, da kommer en ny duft fra Escada som skal bli fast i sortimentet dems, den er fantastisk! Fikk lukte på den på jobben idag.

karenbronnick

07.jun.2010 kl.22:05

Min favoritt av disse er nok Amor Amor Delight :)

Amber Vendela

07.jun.2010 kl.22:11

Bra innlegg.

Makeupnerd

07.jun.2010 kl.22:13

Amber Vendela:

Tusen takk :)

Siv

07.jun.2010 kl.22:29

gotta by some :)

Lilli

07.jun.2010 kl.22:49

Utrolig lyst på SJP sin! :)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits