Gleder meg til i morgen!

For da skal jeg nemlig på kurs! Både i morgen og til onsdag er det duket for Lancome og Biotherm kurs, så jeg gleder meg som en liten unge.
Gleder meg til å lære mer om produktene evt info om nyheter, og det å møte andre likesinnede som rett og slett elsker kosmetikk og makeup. Har aldri vært på ett slikt kurs så tenker det blir veldig lærerikt og spennende. Kommer til å skrive i morgen om dagen min og hvordan det har vært på kurset.

I dag så har jeg gjort det vanlige, vært på jobben og kosa meg max. Kommet hjem og ryddet hele soverommet, fra tak til gulv, og det er deilig å legge seg etterpå i ett rent og pent soverom :) Men nå hører jeg senga kaller her, skal opp klokka 06.30 i morgen tidlig, så nå er det loppekassa next. Jeg skriver ett innlegg i morgen om hvordan det var på kurset som sagt og sommerens dufter for han, siden jeg ikke rakk det i dag.

Ha en fin natt videre folkens :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits