Sommerens dufter for han.

Siden jeg har tatt for meg sommerens dufter for henne som du finner her så syns jeg det er på sin plass at jeg lager sommerens dufter for han også.
Vi alle har jo en kjæreste, bror, far eller onkel for den sakens skyld som sikkert trenger en liten forfriskning i parfymene sine :)

Gucci Sport Pour Homme:

Liker du frisk duft som sitter lenge, prøv denne! Den har mye sitrus med snert av kardemomme og patsjuli. Glassflakongen har signatur av Gucci som grunnla motehuset i 1921. Esken og kroppsserien har de kjente Gucci-fargene i rødt og grønt.

Calvin Klein Eternity Aqua:

Her er en herlig duft inspirert av havets friskhet. Skapt av ingredienser som avkjølt agurk-ekstrakt, aromatisk lavendel, og varm maskulinitet fra sandeltre.

L'eau d'Issey Pour Homme:

En stilren, elegant duft fra den japanske designeren Issey Miyake. Parfymen har heftige sitrusnoter av yuzu og mandarin, krydder fra kardemomme og urtepreg fra salvie. Som avrunding oppleves amber og vetiver.

Burberry Summer for Men:

Burberry har laget en sommerversjon av hovedduften Classic, for å skape en avslappet duft du kan bruke før du skal på cafè, gallerirunde, bar eller en hyggelig middag. Duften er forfriskende og kan sprayes over hele kroppen.

LE MALE Stimulating Summer Fragrance:

De fleste sommerdufter er herlig oppfriskende, og ideelle til sport og fritid. Denne varianten har mer konsentrasjon og er velegnet til de sene sommerkvelder. Mint, ginseng og ingefær gir kraft og spenst.

Biotherm Homme New Force:

Er du urban og på jakt etter eventyr, kan duften New Force bli din nye følgesvenn. Friskhet og mental kraft fremelskes med grapefrukt, grønn mandarin, sitron og sedertre, og fysisk styrke påvirkes av vetiver, patsjuli, rav og sedertre.


Sånn, det var da sommerens dufter for han. Var ikke fullt så mange som det var for oss jenter, hehe. Men duftene som er for han lukter fantastisk, så verdt å ta en titt ;)

Hvilken herreduft liker du best?
Hvem herreparfyme er det du bruker? (om du er mann da selvfølgelig :) )

4 kommentarer

Det er sexy med menn som lukter godt! :D Noen idèer til kjæresten min :)

dthituvy

09.jun.2010 kl.00:27

mm :)

kuraikyo / jeanette aga

09.jun.2010 kl.21:51

du har blitt SÅ awesome etter du har fått den jobben eller hva? lærer mye da vel :DD

Makeupnerd

09.jun.2010 kl.22:26

kuraikyo / jeanette aga:

Hehe, syns du jeg er SÅ awesome altså? :p Lærer endel der, og trives kjempe godt i jobben ;)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits