Idag har jeg vært på Lancome kurs.


Og for en dag! Lærte kjempe masse om de forskjellige produktene Lancome lanserer, alt fra hudpleie til makeup. Utrolig inspirerende og lærerikt. Har kosa meg masse idag! :)
Skal imorgen på Biotherm kurs, tenker meg at det blir like spennende og morsomt! Så skal skrive ganske kort om dagen min imorgen også ;)
Møtte opp på kursstedet klokken halv ti til morgenen idag, og det gikk i ett kjør frem til klokken var fire. Masse inntrykk og mye å lære. Kommer til å skrive litt om det jeg lærte idag på ett annet innlegg, men for å være ærlig så orker jeg ikke idag, er kjempe trøtt så skal snart legge meg, må opp klokken 06:30 imorgen tidlig, så er ikke tid eller sted for å være natteravn da :p
Lærte mye om hudpleie, noe jeg sårt trenger og lære om da jeg kan mest makeup enn hudpleie. Men morro å lære nye ting og hudpleie er faktisk ganske så interessant ;)
Når kurset var ferdig så fikk vi en liten goodiebag, den inneholdt 30 ml Lancome Tresor In Love


og Genifique nattkrem


Kameraet mitt er desverre helt tomt for batteri så fikk ikke tatt noen bilder. Men alt i alt har dagen min vært helt knall! Skriver mer om hva som skjer imorra, nå er det rett i seng ;)

7 kommentarer

Kaida -

08.jun.2010 kl.22:42

Så gøy ^^,

Er parfymen der god ? :))

Makeupnerd

08.jun.2010 kl.22:50

Kaida:

Den er veldig god! Søt og frisk i duften, er blitt en av mine yndlingsparfymer nå ;) En parfyme jeg kan anbefale :)

Marit

09.jun.2010 kl.09:41

Det høres ut som en kjempefin jobb :-) Jeg husker at jeg hadde lyst til å jobbe på Esthetique da jeg var nyutdannet, men jeg valgte heller å studere videre.

kuraikyo / jeanette aga

09.jun.2010 kl.20:25

søtaaa :D

så heldig du er! holder meg unna lancome jeg siden de ikke er dyrevennlige. men flott for deg! :) må ha vært artig uansett!

Makeupnerd

09.jun.2010 kl.20:37

Marit:

Jeg trives som plommen i egget på denne jobben :) Greit å ha kunskap på hudpleie da, kjekt å ha med videre i livet uansett om man går inn i kosmetikk bransjen eller ikke ;)

Makeupnerd

09.jun.2010 kl.20:38

kuraikyo / jeanette aga:

Takk vennen :) Jeg er egentlig imot merker som tester på dyr selv, men siden jeg er i denne bransjen nå så må jeg være litt åpen for alt selv om de testes på dyr :( Men kurset var veldig informativt og lærte mye for det om, så kosa meg masse der jeg, hehe..

Eirin fra bergen

14.jun.2010 kl.23:48

neste gang du møter de kan du kanskje spørre hvorfor de tester på dyr...... ;)

det svaret vil jeg gjerne høre, for det er virkelig ikke nødvendig å gjøre det i 2010..

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits