Vært på Biotherm kurs idag.
Har da vært på Biotherm kurs idag, har vært kjempe morro og føler at jeg er propp full av info  om de forskjellige hudpleie seriene som Biotherm har.
Kurslederen var veldig flink til å forklare de forskjellige produktene, lærte om alt fra anti-age produkter til fuktgivende produkter. Alt i alt en kjempe fin dag!
Tenkte å skrive litt om hudpleien som Biotherm og Lancome har, siden jeg har vært på de to kursene idag og igår, men de kommer i egne innlegg, så da får dere jo sett litt av det jeg også har lært ;)

5 kommentarer

kuraikyo / jeanette aga

09.jun.2010 kl.21:50

skjer med deg og kurs da! tøft :D

Makeupnerd

09.jun.2010 kl.22:25

kuraikyo / jeanette aga:

Nei, si det :p Er pålagt av Esthetique og være med på slike kurs, så jeg har den produktopplæringen jeg trenger. Gjør ikke meg no det :p Men idag så var det det siste kurset da, skal på ett annet kurs om ca 1 uke igjen. :)

Eirin fra bergen

14.jun.2010 kl.23:49

tester biotherm på dyr?

Eirin fra bergen

15.jun.2010 kl.00:08

spurte heidi jeg.. og de gjør visst det.. :(

Makeupnerd

15.jun.2010 kl.00:45

Eirin fra bergen:

Biotherm tester ikke på dyr, det spørte jeg om på kurset for er imot testing av dyr selv. Så Biotherm er ett "trygt" merke nå. De testet tidligere, men har sluttet nå. Dior også har sluttet å teste på dyr, så de er sikre merker nå. Når det kommer til Lancome så kan jeg undersøke det imorgen, og evt få ett svar på hvorfor de tester på dyr om de gjør så ;)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits