Min hudpleie rutine!

Jeg må først innrømme at jeg aldri har vært noe flink til å rense huden min (jadda, jeg veit, fy skamme meg) men etter jeg begynte å jobbe på Esthetique så føler jeg at jeg nesten måtte begynne med det, slik at jeg har erfaring med de forskjellige produktene og også for min egen del, da det virkelig trengs en skikkelig rens både morgen og kveld.

Jeg bruker:


*Biotherm Biosource Cleansing Mousse
*Biotherm Biosource Toning Water
*Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector
*Clarins Daily Energizer Cream (dagkrem. Kommer også ett eget innlegg om denne serien senere)
*Clarins Multi-Active Night, Youth Recovery Comfort Cream

Det første jeg gjør før jeg legger meg og står opp om morgenen er å vaske ansiktet mitt med rense moussen fra Biotherm

Slik ser den ut i konsistensen, veldig krem aktig. Syns den er behagelig å vaske ansiktet mitt med da den skummer lett opp og skylles lett bort. Jeg får følelsen av at ansiktet blir rent, og liker denne konsistensen bedre enn en rense melk.

Etter at moussen er vasket bort, så tørker jeg ansiktet mitt forsiktig med ett håndkle. Tar toning vannet (også fra Biotherm) på en bomulls pad, som jeg da sveiper over ansiktet mitt, for å få bort resterende såperester og andre rester etter sminke, døde hudceller osv.
Når dette er gjort så bruker jeg Clinique Dark Spot Corrector som er ett serum som gir ekstra glød til ansiktet, og skal motvirke mørke ringer og pigment flekker.
Om det er på morgenen så tar jeg Clarins Energizer Cream som er en dagkrem, for å få huden min "våken" da denne kremen er proppfull av vitaminer og gir en boost til huden. Gjør samme rutinen om kvelden, bare at jeg bytter ut dagkremen med nattkremen som er Clarins Multi-active Night for å reparere huden mot påkjenningene den har fått etter en dag.

Har enda ikke fått surra meg til å kjøpe en ansikts peeler enda, men når jeg finner en jeg liker så sier jeg ifra og lager omtale på den.
Driver å tester en ansikts maske fra Guerlain nå, skal skrive om den også når jeg er ferdig med å teste den, har kun ett prøveglass på den derfor er ikke den avbildet.

Er du flink til å rense huden din?
Hvilke produkter bruker du?

10 kommentarer

LinettHaugen - mamma i september

12.jul.2010 kl.22:53

Jeg var ikke noe flink før. Nå har jeg begynt å bruke Mary Kay og er kjempefornøyd! Det at produktene er ganske dyre, gjør så jeg bruker det ofte å :)

jensenfoto

12.jul.2010 kl.22:56

Jeg er absolutt ikke flink nok til å rense huden min. Er oftest det at man ikke har tid, og glemmer det av. :)

itsonlymenow

12.jul.2010 kl.22:58

jeg bruker garnier pure 3 in 1

marteaasen

12.jul.2010 kl.23:01

Har lagt ut selv hvilket produkt jeg bruker, men clarins er utroolig bra!:-) Pleier å rense huden min, det gir så sinnsykt deilig følelse etterpå!

Kunne du kanskje stemt på meg i en bloggvsblogg? http://dejjem.blogg.no/1278948398_blogg_vs_blogg_finali.html#comment

anngjertrud

12.jul.2010 kl.23:06

jeg bruker å legge maske ca 1 gang i uka, ellers bruker jeg fuktighetskrem annenhver dag :) funker veldig greit

kristin

12.jul.2010 kl.23:17

Jeg begynte å rense huden min skikkelig for et år siden. bruker produkter fra matis, og noen fra md formulations

Bech`s Musikkblogg!

12.jul.2010 kl.23:25

fett :-D

Maja

12.jul.2010 kl.23:39

Jeg har og blitt flink..men det dabber litt av til tider:p

sminkeskapet

14.jul.2010 kl.19:55

Har du prøvd clinique sin hudpleie serie? Hvordan er den vs det du bruker her? Jeg bruker clinique sine produkter, men er alltid på jakt etter nye produkter!:D

Makeupnerd

14.jul.2010 kl.20:29

sminkeskapet:

Ja, den har jeg prøvd, men toneren var altfor sterk for min hud, enda jeg har en normal/kombinert hud. Så jeg er veldig fornøyd med Biotherm sin, den rengjør i dybden og jeg har faktisk ikke noen urenheter når jeg bruker den, så veldig fornøyd :)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits