MAC Venomous Villains Collection!

Er det en ting jeg gleder meg til så er det MAC sin Disney kolleksjon som kommer ut i september/oktober! Gjett om jeg skal ha masse godbiter fra den kolleksjonen, det er sikkert og visst.
De fleste av dere har sikkert fått med dere at denne kolleksjonen kommer snart, veit om mange bloggere som har skrevet om den, men jeg har aldri sett noen bra bilder av kolleksjonen, inntil nå. Så på Temptalia sin blogg og jaggu var det ikke mange fine bilder der, så har lånt bildene av henne. Hun er btw en utrolig dyktig blogger med helt sinnssyke sminke looks, så stikk innom og sjekk bloggen hennes, den er bra!

Denne kolleksjonen er hovedfokuset på de slemme og onde i Disney sine klassiske eventyr, her er det fra Cruella DeVille til den slemme heksa i Tornerose. Jeg gleder meg!!Sa jeg at jeg gleder meg?


Hva syns du om kolleksjonen?

7 kommentarer

Trine

14.jul.2010 kl.22:58

Jeg synes ikke den virker som noe særlig, egentlig. Har sett finere kolleksjoner fra mac. Syns det bare ser stygt ut med det bildet på lokket.

Makeupnerd

14.jul.2010 kl.22:59

Trine:

Hver sin smak :) Ja, har sett finere jeg også men likte denne veldig godt faktisk!

Make Up By Anneli

15.jul.2010 kl.00:06

gleder meg kjempemasse til denne kolliksjonen :D eneste jeg ikke liker er innpakningen, den ser så billig ut:( but can't wait. Blir nok en del shopping der ja.. :)

Hanne

15.jul.2010 kl.19:32

Morsom serie! Og en veldig bra blogg! :) Her kommer jeg til å titte mer. God Sommer!

hoyesensmakeupandbeauty

15.jul.2010 kl.20:50

he he, kult! Jeg digger denne kolleksjonen og kommer nok til å bruke litt penger på denne;)

AnotherMakeupBlog

23.aug.2010 kl.15:57

Jeg gleder meg også masse til denne kommer ut! :) Digger Disney-figurene =)

Birgitte

12.sep.2010 kl.01:20

Gleder meg som en unge! Hehe:)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits