Estee Lauder Adcanced Night Repair

Jeg vil bare skrive om det beste nattserumet og øyekremen som fins. Disse produktene er som jeg selv kaller magi på boks. Det den går ut på er at den skal reparere huden om natten mot ytre påvirkninger (forurensing, røyk, sol, osv) slik at huden er ny og fresh når man står opp om morgenen.
Den jevner også ut hudfargen i ansiktet, gir ekstra glød og gir masse fuktighet. Det er rett og slett en fornyelse på huden.
Øyekremen går mye ut på det samme da denne hører til samme serie, men skal også forebygge mørke ringer under øynene, poser og fine linjer. Samt at den da gir masse fuktighet, jevner også ut ujevn hudfarge ved øynene.

Det som er så kjekt med nattserumet ihvertfall er at den har en pipette som du bruker for å få ut produkt, da vet du hvor mye du skal bruke og det er mye mer hygienisk enn å måtte bruke fingeren (ett lite tips sånn generelt om du syns det er uhygienisk med å stappe fingern i hudkrem krukka er å bruke feks enden av en pinsett, det er mer hygienisk enn basselusk fingre ;) )

Jeg virkelig elsker disse to produktene og de er fast innventar i min hudpleie rutine. Test det ut du også så skjønner du hva jeg mener ;)


Og forresten, jeg har ikke hatt data på noen uker nå da den har vært på reparasjon, men nå er den hjemme igjen og jeg skal blogge for fullt ;)
Stay tuned peeps!

3 kommentarer

Guro Helene

26.aug.2010 kl.14:21

Så bra :D Men hvor får man kjøpt det og hvor mye koster det? : ) d høres ut som noe jeg vil prøve : )

Makeupnerd

26.aug.2010 kl.23:56

Guro Helene:

Du får kjøpt det på Esthetique ;) Husker ikke helt prisen i hodet men for nattserumet så er det vel 6-700 kr, øyekremen er jeg litt usikker på men kan finne det ut i morgen ;) De er litt dyre, men dette er en investering som er verdt sine penger!

kristineloves

12.sep.2010 kl.16:24

Ååå, da gleder jeg meg til å prøve disse i kveld. Fikk de med på kjøpet av en annen krem i går, har faktisk blogget om de i dag:)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits