Lady Million Paco Rabanne

Det er en lansering av en ny parfyme i disse dager, nemlig Lady Million fra Paco Rabanne. Dette er da den "kvinnelige versjonen" av 1 Million som er for herrer. Begge duftene er kjempe gode! Så er du på utkikk etter en parfyme både til deg og kjærsten din er disse godbitene her noe man må få hendene fatt i, så kan du og kjærsten matche :p

Gullbar'en er da for herrer, mens den som er diamant formet er for kvinner. Matchende flakonger, hvor kult er ikke det?

Duften er fruktig og frisk, samt den har litt tre noter i seg for å få den til å bli litt "mørk" med det samme også. Jeg virkelig elsker denne lukten, og er allerede en fast inventar på baderoms hylla mi.

Ett lite tips: Om du syns parfyme lukten går fort bort på deg, så kjøp også body lotion og evt dusj såpen i samme serie, da får du mer utbytte av parfymen din med det samme som du forsterker effekten av parfymen! Varer mye lenger på deg og lukter kjempe godt om du bruker hele serien av yndlings parfymen din! Det har jeg gjort ;)

Om du er på utkikk etter en ny og kjempe god duft, burde du stikke innom ditt nærmeste parfymeri og sniffe litt på denne, du vil bli forelska!
 


Som du ser så er det Deo Spray, Dusj såpe og Body Lotion i denne serien.

5 kommentarer

MARLENE FJELLTUN DYB

02.sep.2010 kl.00:39

like it:P
Me too! Får lyst til å kjøpe den bare av synet på flakongen. Så fiiin!

Renate - MakeupbyRenate

02.sep.2010 kl.11:32

Fikk lyst på alt bare på grunn av den fine embalasjen :p
Jeg fikk en prøve på den i går, serr det er den beste lukten jeg har kjent på leeeeeenge!

Monika

11.sep.2010 kl.23:51

I love it, I love it, I love it! Plass nr 1 på Must Have liste :P

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits