Thierry Mugler - Womanity

Nå som jeg er på denne parfyme bølgen min så følte jeg at jeg må bare skrive om en annen parfyme som er kommet i butikk nå. Den ble lansert for 1 mnd siden ca.
Designeren bak duften er da Thierry Mugler, han som lagde den store hiten Angel. Denne gangen har han tatt utgangspunkt i barndommen sin, alle rollene en kvinne tar på seg i ett liv og selve det å hylle oss kvinnene.
Duften er en sammensetning av fikentre, fiken og utrolig nok kaviar. Kunne godt ha blitt en utradisjonell matrett, men det er faktisk slik jeg vil beskrive parfymen også - utradisjonell.

Inspirasjonen bak kaviar og fiken lukten er rett og slett fordi når han var liten så pleide han å leke i hagen, under ett fikentre og rett ved havet, derav den salt/søte kombinasjonen fra fiken og kaviar. Første gangen jeg luktet på parfymen fikk jeg med en gang assosiasjoner til sjøen, men ikke på en vond måte. Kombinasjonen er unik og kjempe god!


Jeg syns det er mer interessant med en parfyme som har litt historie bak seg, og Thierry Mugler har virkelig hatt en omtanke bak hele konseptet.
Flakongen i seg selv er symbolsk. Den skal symbolisere alle rollene vi kvinner tar på oss i livet vårt. Vi skal jo være venninne, mamma, datter, kjæreste, husmor og yrkeskvinne - derav masken på flakongen.
Og korken på flakongen er faktisk en ring, som du kan bruke. Det beviser bare at du er en Womanity du også ;)Den kommer i 10 ml (lanserings tilbud, så er bare så lenge lageret rekker) 30 ml og 50 ml. Alle er refillbare, så når flakongen er tom trenger du ikke å kjøpe en ny en men heller da kjøpe en refill flaske som du fyller på i flakongen din igjen. Smart med en designer som tenker på oss kvinner OG miljøet. Jaggu ikke verst ;)

Liker du unike parfymer som er i en kategori for seg selv så er denne tingen for deg!

3 kommentarer

kuraikyo

05.sep.2010 kl.09:55

Den så bare heeelt fantastisk ut! Wow. Nydelig :)

Jeg savner deg, søta!

Helene

14.sep.2010 kl.13:42

Hvilke parfymerier selger denne? :)

Makeupnerd

14.sep.2010 kl.19:23

Helene:

Jeg tror det kun er Esthetique som selger denne. Skal høre i morgen for sikkerhetsskyld så sier jeg ifra ;)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits