Nyhet til gutta! Jean Paul Gaultier Le Male Terrible

Det er ikke bare jentene som får velge og vrake i høst nyhetene, kosmetikk gigantene har tenkt på gutta også! Og siden jeg har skrevet så mange parfyme innlegg i det siste (vel, 2 men mange til å være meg :P ) så tenkte jeg at jaggu må ikke gutta også få vite hva som er nytt og hot!
Tenkte å bare ta for meg en duft idag, og det er den nye yndlingsduften min til herrer (til og med samboern likte den og han er kresen når det kommer til parfymer)

Den parfymen jeg da snakker om er Jean Paul Gaultier Le Male Terrible.
Når det kommer til flakongen så er den ganske lik sin storebror Le Male, men er enda litt mer røff i kantene og har en "bad boy attitude"

De er ganske forskjellig i lukten også, husker når jeg var rundt 16 år så var Le Male en sikker vinner hos de fleste gutta jeg kjenner, så denne duften gir meg litt assosiasjoner til min lille ungdomstid :p Men har alltid syntes Le Male er litt for søt i lukten for "min smak"

Le Male Terrible er mer edgy i duften, toppnoten er grapefrukt og rød pepper, mellomtonen er lavendel og vetiver, bunn noten er amber og vanilje. En kjempe god blanding som bare må prøves ut.
En annen ting som er kjempe fint er at deo-sticken til Le Male fint kan brukes sammen med Le Male Terrible så det er derfor ikke laget en ny deo da denne passer til begge duftene.

3 kommentarer

Den der lukter digg !

~ FerskenTe

05.sep.2010 kl.22:22

Den lukter faktisk utrolig digg ..

07.nov.2010 kl.18:10

Fantastisk god!!!

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits