Biotherm Deo Pure roll-on

Jeg har så lenge jeg kan huske kun brukt deo som blir kjøpt i dagligvaren, er ikke noe galt med dem. Men jeg syns ikke holdbarheten på de igjennom 1 dags bruk er så bra, at det blir hvite flekker på klærne (særdeles fint) og at "renhets" følelsen fort forsvinner.
I disse dager så har vi tilbud på Biotherm sin deodorant og har spurt kundene mine om hva de egentlig syns om denne deo'en siden de kjøper opptil 3 av gangen når de er på tilbud. Da får jeg det enkle svaret: "Du må prøve de selv for å skjønne hva jeg mener, den er den beste"
Vel, deodoranten jeg sist hadde er brukt opp, så da tenkte jeg at den beste måten å finne ut om Biotherm sin deo er den beste er da rett og slett å prøve den ut selv.
Jeg må si meg enig med mine kunder: Den er den beste og vel så det. 
Konsistensen på den er lett, så man føler seg ikke kladdete under armene etter å ha påført den. Jeg fikk ingen hvite flekker på klærne mine. Den lukter rent, uten at det er for prangende, og lukten varer faktisk veldig lenge. Den er alkohol fri, er en antiperspirant så holder svette lukten borte. Jeg har ikke annet enn god ord å si til denne deodoranten.
Den koster vanligvis 190 kr men er på tilbud nå til 130 kr, så er du på utkikk etter en ny deodorant som er bra burde du slå til nå som den er så billig.
Den er en god del dyrere enn butikk deo, men den er verdt pengene. Som jeg alltid har sagt, bedre å spandere på seg noe som koster en hundrings mer men er bra kvalitet enn å kjøpe en tilsvarende en som er langt billigere og ikke i nærheten så bra.


Hvilken deo bruker du?
Kommer du til å prøve denne fra Biotherm?

Minner om konkurransen jeg har her meld dere på! Jo flere som er med jo bedre blir premien ;)

5 kommentarer

annececilius ☮

13.sep.2010 kl.19:44

Å, den har jeg prøvd ja! Den er veldig god :)

Nadine Olsen

13.sep.2010 kl.19:48

Jeg har aldir prøvd den :)

bruker mer den der Garnier Mineral deodoranten :)

berit

13.sep.2010 kl.19:54

jeg bruker en fra garnier, er ikke særlig fornøyd :) hvor får man kjøpt den? :)

Makeupnerd

13.sep.2010 kl.20:36

berit:

Man får kjøpt den på Esthetique ;)

charlotteal

13.sep.2010 kl.22:40

Elsker den jeg! Den lukter så godt, og er som du sier, god å ha på seg :-)

Den er dyr, men verdt pengene, spesielt når den er på tilbud, hoho :-)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits