Clarins Fix' Make-Up

I hele sommer fikk jeg mange etterspørsler av denne lille saken her, mange trodde til slutt at den var gått ut av produksjon, men fortvil ikke mine kjære venner, den er ikke gått ut av produksjon så nå er den tilbake igjen. Grunnen til at den har vært borte en liten stund er rett og slett fordi den har vært tom på lageret i hele sommer.
Nå har de endelig fått produsert opp nye forsyninger så det er bare å løpe til nærmeste parfymeri og få tak i denne allsidige sprayen.

For de av dere som aldri har hørt om denne før, kan jeg godt fortelle litt hva dette er ;)¨

Det er en forfriskende fuktspray du sprayer i ansiktet etter at du har tatt på makeupen din, for at den skal bevare makeupen lenger, med en følelse av en fresh følelse hele tiden.
Veldig fin å bruke om du er på steder utsatt for dehydrering av huden, som feks kontoret, sykehus (har gjerne tørt klima inne) og andre steder du føler du bare trenger en liten refresh.
Om du er på reise til ett varmt land er det kjekt å ha med denne, legge den i nærmeste kjøleskap og ta deg en liten dusj av denne når det er på det varmeste, kjøler ned og gir plenty av fukt til huden, noe den alltid vil like!

Men dette er da altså ikke kun en fuktspray, du kan bruke den på flere forskjellige måter. Minner kanskje litt om MAC sin Fix+ ved at du kan blande pigment øyenskygger eller annen øyenskygge inn i denne og da få en mer dramatisk look for å si det på den måten. Eller om du vil at din cake eyeliner skal være litt mer flytende, da tilsetter du litt av denne Fix sprayen i lokket, blander med ønsket mengde cake eyeliner og vips så har du flytende eyeliner.

Som jeg nevnte i innlegget så er denne en allsidig spray som kan brukes til det meste. Vel verdt hver eneste kr ;)

 Husk konkurransen min! Meld deg på her jo fler som melder seg på, jo bedre premier blir det ;)

4 kommentarer

Monika

14.sep.2010 kl.20:00

UUUUUUh!! den så litt morsom uuuut ;)

Må prøve den i butikken din om du har en tester ;P

Hilsen.. duuu veeeeet! The Security gard!
Den så bra ut! Selv har jeg en fukter fra victorias secret, men den er nok mer til kroppen :) Looove your blog!

Makeupnerd

14.sep.2010 kl.22:40

Monika:

kom og prøv, hehe.. jeg veeeeet hvem du eeeeeer :p

Nathalie Dahl Naalsund

14.sep.2010 kl.22:44

så herlig, verdt å prøve ut som jeg forstår :D

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits