Dior Hypnotic Poison eau Sensuelle

Om dagen så strømmer det bare på med parfyme nyheter. Absolutt alle skal lage en ny duft så fort været blir kaldere og mørkere, men det gjør jo ikke oss noe for da kan vi kose oss inne med små herligheter som kan fryde våre øyne (og nese?)
Dior er i gang med å lansere den nye duften dems Hypnotic Poison eau Sensuelle.


Dette er da en mer sensuell utgave av Hypnotic Poison. Duft kombinasjonen er med Ylang Ylang, appelsinblomst og vanilje, de 3 tingene isammen gir en kjempe god parfyme!
Den er krydret og tung, Egentlig er ikke jeg en som liker tunge og krydrete dufter, men denne både liker jeg og ikke liker. Synes ikke den er så god i starten, da er den litt for tung for min del, men etterpå når den har fått satt seg litt på huden er den kjempe god, Mmmmm..
Til å være en EdT så varer faktisk lukten ganske lenge, og det er jo ett kjempe pluss! Kjipt å måtte spraye seg 40 ganger om dagen fordi parfyme lukten forsvinner. Men med denne slepper du det.
Denne duften tenker jeg at blir en stor hit hos dere som liker mørke og tunge dufter. Om du liker Poison serien fra Dior vil du garantert like denne. Usikker på om du vil like denne om du er den som bruker friske og lette dufter (som meg) men jeg liker den enda den er tung, for som sagt så blir den bare bedre og bedre etterhvert ;)
Har da selvfølgelig kjøpt meg en 50 ml av denne, klarer ikke la være når man jobber i parfymeri å kjøpe nyheter :p


Jeg rett og slett elsker denne reklame plakaten! Elegant, mørk og mystisk ;)

Sjekk ut konkurransen min her enkle regler, bra premier ;)

5 kommentarer

Rita

17.sep.2010 kl.20:51

Hei, jeg må bare si at bloggen din er superbra!

Jeg er på leting etter en perfekt foundation, jeg lurte på om du hadde noen du kunne anbefale? (Jeg er veldig lys i huden..)

Makeupnerd

17.sep.2010 kl.21:06

Rita:

Tusen takk for den fine kommentaren :) Jeg har kommet borti 2 stk foundation som jeg har lagt min elsk på. Den ene er Guerlain Parure Aqua og den andre er den nyeste til Lancome, Teint Miracle. Er ganske lys i huden selv, men aldri noe problem med å finne riktig foundation tone til de lyseste, da det for det meste er den lyseste tonen man er. Skal lage ett innlegg i morgen med før og etter bilde med den ene foundationen, så tar jeg den andre til søndag evt mandag :)

19.sep.2010 kl.06:42

Hei!

Lenge siden sist!

Hvilket parfymeri jobber du på?

kuraikyo

28.sep.2010 kl.20:16

Mamma har en sånn Poison som er maaaange år gammel, og fyyy de lukter sterkt! XD Har på litttttt og den lukter syyykt mye. XD

Benedikte

26.des.2010 kl.17:47

Har den og elsker den! <3

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

26, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits