Talika Lipocils ("mascara" som forlenger vippene)

Endelig har jeg fått meg Talika Lipocils. Dette er da en slags mascara som skal forlenge vippene mine på 28 dager! Er veldig nysgjerrig på dette her, og må innrømme jeg er en liten skeptiker på dette. Men den suckeren jeg er for nye og spennende ting innenfor skjønnhets verdenen klarte ikke motstå å kjøpe denne, disse greiene her må jeg virkelig prøve.Jeg må si at innpakningen ser litt cheap ut (greit nok, kosta 259 kr), men håper de ikke har spart på kruttet når det kommer til det som er inni, altså produktet.

Dette er da børsten på denne mascaraen, fin og stor bust som var fin og jobbe med på vippene.

Grunnen til at jeg vil prøve dette er fordi jeg har knøtt små vipper om jeg ikke har på meg mascara, de synes nesten ikke, så korte vipper har jeg. Og dette skal jeg gjøre noe med nå!

Her er ett bilde av øynene mine uten mascara og med Talika Lipocils


Og ett lite close up

Som dere ser så har jeg ikke store greiene når det kommer til vipper. Men håper disse blir historie etter å ha testet dette.

Har googlet litt og dette skal produktet gå god for:


Talika Lipocils ble oppfunnet i 1948, grunnen er fordi etter krigen var det mange av de overlevende fra konsentrasjonsleirene som ikke hadde noen øyevipper igjen, grunnet all torturen de var igjennom. Så for å få opp vippe produksjonen igjen så ble dette oppfunnet slik at de vokste ut fortere og var sterkere. Det er brukt naturlige ingredienser og plante ekstrakter. Dette skal da brukes 2 ganger om dagen, morgen og kveld.
Da gjenstår det å se om dette er ett vidundermiddel. Kommer til å lage nye innlegg etterhvert som vippene mine vokser, så kommer da sluttresultatet om 28 dager!

Få med deg konkurransen min her, bra premier, enkle regler ;)


Har du hørt om Talika Lipocils før?
Er dette noe du kunne ha prøvd?

8 kommentarer

fifty50

18.sep.2010 kl.21:07

hey! hmm, har aldri hørt om dette produktet før, hvor fikk du tak i det?

♥ C e c i l i e

18.sep.2010 kl.21:09

å så spennende! Om det virker så vil jeg gjerne prøve det selv også!

Julie Sørøy Horne

18.sep.2010 kl.21:09

aldri hørt om dette før.. men kunne lett ha tenkt meg å prøvd det ! for come on, kven har ikkje lyst på lengre og sterkare vippe.. ? :-)

Makeupnerd

18.sep.2010 kl.21:09

fifty50:

Jeg hadde heller aldri hørt om det før jeg kom over det i butikkhyllene mens jeg tørket støv, noen ganger lønner det seg å gjøre kjedelige ting så man finner skjulte skatter :p

Du får kjøpt det på Esthetique, er ikke sikker på om de har det på alle Esthetique butikkene, men har det ihvertfall på Esthetique Kolbotn der jeg jobber ;)

Renate - MakeupbyRenate

19.sep.2010 kl.11:50

Har hørt om denne på youtube. Spennende å se om den virker :)

Karita

19.sep.2010 kl.13:06

Denne har jeg prøvd! Den innfridde ikke helt forventningene mine... :p men joda, vippene mine ble litt fyldigere og KANSKJE, hvis man legger godsiden til, littegrann lengre!

kuraikyo

23.sep.2010 kl.20:47

Ohh den har jeg ikke hørt om før. Jeg har så lange vipper så jeg trenger ikke. Vil heller klippe de. xDDD

Makeupnerd

25.sep.2010 kl.21:15

kuraikyo:

Heldiggrisen :p Skulle ønske jeg hadde hatt slike vipper, hehe.. Hadde faktisk ikke hørt om dette før jeg oppdaget det på jobben!

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits