NUXE Rêve de Miel Hand and Nail Cream.

Jeg bruker masse håndkrem om dagen av den grunn at jeg har sprø negler, tørre neglebånd og ikke minst tørre hender. Fikk anbefalt å prøve Nuxe sin håndkrem på jobben. Jeg er alltid skeptisk til nye ting, og spesiellt om emballasjen er treig og kjedelig. Vet ikke helt om det bare er meg men om emballasjen er innbydende vil jeg heller prøve det enn en som ser kjedelig ut. Men jeg tenkte, hva taper jeg på å prøve denne håndkremen egentlig?
Jeg vil si dette er ett greit produkt, har sine positive og negative sider som egentlig stort sett alt annet har. Det positive med denne er at den trekker vanvittig fort inn. Har aldri vært borti lignende! Så det er jo ett stort pluss. Lukten er ikke å forakte, den er veldig mild i duften og uparfymert, veldig stort pluss da jeg ikke er så tilhenger av håndkremer som skal lukte som ett parfymeri, blir litt too much for min del da. Hele serien til Nuxe er uten parabener og phenoxythanol, tester ikke på dyr og konseptet er at det skal være så naturlig som mulig, hele 80% av ingrediensene har en naturlig opprinnelse, me like! Og ikke nok med det, men Nuxe benytter kun miljøvennlig gjenbruksemballasje, wow. Miljøbevisste og dyrevennlige, ekke hver dag det ;)
Men over til de ørsmå negative sidene, det er at jeg føler ikke hånden min blir nok fuktet etter å ha smørt den inn, merker en viss forskjell men ikke det jeg er vant til da, liker at det er litt overflødig krem som ikke er helt trekt inn i huden enda, for da føler jeg at hendene er fuktet (litt kronglete forklart, but you get my point ;) )Også var det jo emballasjen som jeg nevnte i begynnelsen av innlegget, dette er ikke akkurat ett produkt jeg lar skinne seg i glansen på baderomshylla mi, men så er det jo innholdet jeg egentlig skal bry meg om, men det klarer jeg bare ikke. Må ha ett produkt som ser innbydende ut, men det er da min personlige mening. ;)
Prisen på den er kjempe bra! Alle kan kjøpe denne uten at man føler lommeboka har kjørt seg etter dette kjøpet. For 75 ml koster den 115,- og det er jaggu ikke verst for en grei håndkrem.
Hvis du ikke er like kresen som meg på emballasje, eller at den trekker inn litt for fort, burde du kjøpe den ;)

Ikke glem konkurransen min, så meld deg på :)


Har du hørt om Nuxe før?
Hva har du isåfall prøvd/bruker?

2 kommentarer

Kristine / Le blog de Mode

13.okt.2010 kl.00:18

re : Du kan kjøpe de hos net-a-porter.com :-)
Enig, den så ganske kjedelig ut ;) Men jeg tror besteveninna mi hat en sånn, og hun er kjempefornøyd :) Vet ikke om jeg kjøper den, jeg greier meg med the bodyshop sin jeg :D Hehe

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits