Har fått tak i Isadora Grafitti Nails og LadyGaga lipglossen fra MAC :D

Dette er ting jeg har sikla på lenge og endelig er de mine! Yey! At jeg kjøpte lipglossen fra MAC var faktisk en tilfeldighet at jeg kjøpte for var ikke det jeg var på utkikk etter egentlig.
Jeg har ringt rundt til alle forhandlere av Isadora sminke idag for har hørt at Grafitti Nails er veldig vanskelig å få tak i. Men etter å ha ringt rundt 10 butikker, fikk jeg endelig napp på H&M oslocity. Da var det å ta toget inn til Oslo med 3 åringen min på slep og finne denne berømte neglelakken. Gal etter neglelakk sa du?? Næææh..
Da jeg gikk forbi Esthetique på Oslocity klarte jeg ikke la være gå forbi standsene som var fra MAC. Så først på kolleksjonen av Disney men syntes faktisk ikke den var så kul som jeg skulle ha den til da jeg skrev ett innlegg om det tidligere. Altså, fargene var fine men det jeg fant av det jeg kunne ha kjøpt var jo utsolgt, så typisk. Men så gikk jeg forbi Viva Glam standen og så Lady Gaga leppestiften og jeg falt helt for den, men den var jo også utsolgt! Bummer! Men den snille ekspeditrisen viste meg lipglossen og den var jo like fin syntes jeg så den ble med meg hjem, og jeg angrer ikke! Kjempe nydelig er den. Kommer bilder av den litt lenger ned i innlegget her ;)
Kom meg omsider til H&M og 3 åringen min hadde fått pølse i hånda så hun var ikke så vanskelig å ha med å gjøre siden hun fikk spise på den. Skal love deg det ikke er noe særlig med en 3 åring på slep som er i sin verste trassalder men denne gangen gikk alt smertefritt, yey igjen!
Og på Isadora hylla stod Grafitti Nail så pent og pyntelig, raska den også med meg, tok toget hjem, mekka middag til folket og her sitter jeg og kooser meg med ny lakkerte negler og nysmurt trutmunn. Livet er herlig dere!

En skjønnhetsblogg kan ikke kalle seg skjønnhetsblogg uten bilder av skattene sine, så her er mine nyheter. 
Spesielle men kule, synes nå jeg da :) Var ikke så ille pris på Grafitti Nails heller, kjøpte den for 49,- Neglelakken som er brukt under er fra Dior, kjempe fin metallisk rosa, husker ikke helt nr på den, men om det er ønskelig kan jeg finne det ut.


En helt vanlig applikator men med en nydelig farge på, me love!

Og slik er den da på truten. Om du liker nude looken på munnen er denne lipglossen tingen. Ikke ille pris på den heller, 150,- på Esthetique Oslocity. Dette er den nye favoritt lipglossen min.
Det kommer full omtale av disse i morgen! :)

Husk konkurransen min her

Hva syns du om Grafitti Nails og lipglossen?4 kommentarer

ewymarie

18.okt.2010 kl.23:09

Jeg liker god produktene til MAC, kjøper de ofte på flyplassen på Gardermoen.

christine

19.okt.2010 kl.00:51

Kuuult :D Fin blogg Elise! begynt å blogge litt jeg å :P hehe.. burde jo begynne å blogge om sminke jeg å kansje :P gikk ikke legge deg te som venn ? :/

-The one and only Christine... hehe

alwaysloved

19.okt.2010 kl.01:07

Jeg kjøpte meg en slik neglelakk i London nå nylig, veldig fornøyd! :D de var jo tom for den i de butikkene jeg sjekka her i byen.. Sjekk bloggen min :)
Ååå, jeg har skikkelig lyst på den grafittineglelakken! Og den mac lipglossen var helt nydelig <3 Kanskje jeg finner den grafittineglelakken et sted :) haha, sikkert ikke, bra blogg har du hvertfall <3

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits