Pakke i posten: Elizabeth Arden 100th Anniversary Limited Edition Eyeshadow Quad


Jeg fikk denne skjønnheten i posten i dag :D

Når jeg så denne på feelunique.com bare måtte jeg kjøpe den. Og den er like fin i virkeligheten som på bilde, om ikke finere, hehe..

Elsker esken den kom i tilogmed, haha. Pleier ikke å bry meg om eskene når jeg kjøper sminke men denne synes jeg var kjempe fin!

Føler at kameraet mitt ikke klarer å fange opp hvor fin den hvite øyenskyggen er, men jeg kan garantere deg at den er fin, hehe..

Over til swatches:

Uten blitz


Med blitz.

Haha, jeg er så bleik i huden at den hvite øyenskyggen går i ett med huden min :p Jaja, lagde en bedre swatch med pekefingern min med den fargen.

Her er det mye blitz for å si det sånn, men den hvite fargen er faktisk en ganske diskre farge, med god pigmentering men diskret shimmer. Passer perfekt som en highlight. ;)

Konsistensen på øyenskyggene er kjempe myke, og trenger ikke mye av produktet for å få til den farge styrken man vil ha. Godt pigmentert med andre ord.
Den er ikke cakey, eller smuldrete, er mer som silke på huden. For å si det på den måten.
Kommer en helomfattende omtale etterhvert som jeg har fått prøvd ut denne, og en sminkelook kommer nå iløpet av uka. Får se om jeg rekker å lage en look før jeg drar på jobben i morgen men er ikke alltid like lett når man er trøtt i trynet og en 3 åring som skal leveres i bhg. Men mulig på kvelden at jeg lager en look, om jeg orker? :)

Dette er en LE, så om du ønsker denne paletten så ville jeg ikke ventet så altfor lenge med å bestille da det fort kan bli tomt. Billig er den, 20,99£ og gratis frakt ;) Kjøpt den på feelunique.com

Er dette noe du vil kjøpe? :)

11 kommentarer

akryl

11.nov.2010 kl.20:03

Nydelige Farger

Christina

11.nov.2010 kl.20:04

Ja, skulle ønske jeg hadde det! : )

Lars

11.nov.2010 kl.20:06

Stilig :)

Kamilla Mari

11.nov.2010 kl.20:07

kult :D

helt enig med deg, den esken den kom i var utrolig kul :)

Louise Fletterstad

11.nov.2010 kl.20:09

kult ass, fine farger :)

VanThi

11.nov.2010 kl.20:12

Digge farger :=)

Anette Pedersen Trane

11.nov.2010 kl.22:08

fine farger:)

Lilli

12.nov.2010 kl.12:16

Så fine farger (:
DEN MÅ JEG HA!

Monica

14.nov.2010 kl.15:31

Den er kjempenydelig. Så også omtale av den på Hilde Christina sin blogg også, hun var også fan. Men siden jeg venter på Naked Palette skal jeg ikke shoppe flere nøytrale øyenskygger på ei stund ;)

kuraikyo

14.nov.2010 kl.17:25

ooh den var fin! liker slike "silkemyke" shadows :) bruntoner<3

sv: ikke bare jeg som må update mer da! du og! haha. awh du er søt, søta <3

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits