What's your makeup story?

Jeg har da blitt tagget av søte Monica :) Og i god tagge tradisjon (noe som heter det? :p) så skal jeg svare på noen spørsmål ang makeup. Og da får jeg en gyldig grunn til å ta en liten pause fra julevasken min :p
Here it goes ;)

1. How old were you when you started wearing makeup?
Jeg var vel rundt 15 år da jeg starta å bruke sminke daglig. Men hadde før det igjen smug lånt litt av mamma sin sminke på badet, men det var bare for gøy egentlig.

 

2. How did you get into makeup?
Jeg har alltid hatt en liten forkjærlighet til sminke egentlig, likt å leke meg på badet med det. Men det er vel da jeg startet denne bloggen etter å ha blitt inspirert av Heidi Larsen at makeup interessen ble litt mer enn normalt :p

3. What are some of your favorite brands?
Det er så mye som er på markedet og stadig så kommer det nye ting. Men de sminkemerkene jeg liker veldig godt er MAC, NYX, Dior og Lancome. Og blir sikkert flere etterhvert som jeg får prøvd ting ;)

4. What does makeup mean to you?
Selvom jeg har en makeup blogg og bruker mye av min tid på det i fritiden så betyr ikke makeup så mye for meg egentlig. Innimellom så liker jeg faktisk bedre å gå uten sminke, og kan gjøre det opptil 1 uke i strekk, hehe.. Men litt betydning har makeup for meg og det er at det er veldig kreativt, morro å se hva andre kan få til med 2 øyenskygger og mascara, og at det kan fremheve den skjønnheten man har i ansiktet og også skjule småting som uren hud eller kviser.

5. If you could only wear 4 products on your face what would they be?
Lett spørsmål :p Det er foundation, solpudder, blush og mascara. Egentlig det jeg bruker om jeg skal på jobb feks. Og om jeg "skeier" ut så blir det med eyeliner, hehe..

6. What is your favorite thing about makeup?
At det er så mye å velge mellom på markedet. Man kan gjøre så mye med sminke, halloween sminke feks. Og det at det er så uendelig med kombinasjoner av sminke looks, elsker det.

7. What do you think about drugstore makeup vs high end makeup?
Nå har jeg jobbet på ett high end parfymeri, og jeg må si at jeg er veldig kresen når det kommer til sminken min. Går heller for kvalitet enn kvantitet, men det er ikke dermed sagt at Dior feks er best. Fins masse bra billig sminke som også burde få sin kred. Men jeg kjøper litt dyrere sminke når jeg skal kjøpe foundation og mascara. Øyenskygge og blush er jeg ikke så kresen på. Så mye high end som kan være dårlig og mye billig som er bra. Går derfor for begge deler ;)

8. What is one tip of advice you can give to a beginner?
Ikke vær redd for å prøve ut ting! Sitt på badet ditt hjemme med det du har, bare det er ett godt utgangspunkt. Les skjønnhetsbloggere for tips og inspirasjon, sjekk ut youtube for hvordan de jentene gjør det og test selv. Og ikke minst, ha det gøy og eksperimenter! :)

9. What is one makeup trend you never understood?
Mørk foundation med de lyseste leppene ever, samt edderkopp vippene *grøss*

10. What do you think about the beauty community on YouTube?
Mye av det jeg kan har jeg plukket opp fra Youtube, og det er verdt å sjekke ut makeup tutorialene der. Føler man lærer bedre av å se på videoer enn feks bilde for bilde. Jeg er en ivrig youtube seer og synes konseptet med makeup tutorials er kjempe bra!

Da skal jeg tagge noen andre og det blir
Heidi Larsen, MakeupChat - Mona, Another Makeup Blog og Marit hudpleie og Makeup :)

3 kommentarer

fine spm og flotte svAR :D Har forresten send deg svar på facebook ;)

Monica

29.nov.2010 kl.19:37

Så gøy at du tok utfordringen :) Morsomt å lese litt hva du tenker om makeup :)

almighty

29.nov.2010 kl.21:06

Kjekt lesestoff :)

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

25, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits