En glemt omtale.


Jeg skrev jo om denne "vidunder" mascaraen i september, og lovte ett før og etter bilde når jeg hadde brukt dette produktet i 30 dager eller hvor lenge jeg skulle prøve det.
Men jeg har jo helt glemt å skrive om den!! Herregud, er det mulig :p Mye av grunnen til at den gikk i glemmeboka er rett og slett fordi den ikke gjorde nytten sin, kan ikke si jeg fikk noen bambi øyne av den mascaraen.
Så at den ga noe mere lengde på vippene var jo bare bullcrap! Men den holdt ord ved at vippene ble myke og at de ikke knakk så fort, så den skal den ha. Følte de ble litt mer styrket av den, men ikke noe mer enn det. Jeg kommer ikke til å kjøpe en ny ladning av denne, så enten gir jeg den bort til noen ellers så havner den i søpla.
Om du er ute etter ett produkt som skal gi større og tykkere vipper så bruk heller løsvipper, de funker i allefall.

4 kommentarer

mailiinn

20.des.2010 kl.19:05

Så greit å vite :) Bra tips!
ser bra ut!

neverleavewithout

20.des.2010 kl.20:03

Hehe, ikke noe sjokk at den ikke funka kanskje men igjen man må jo nesten bare prøve noen ganger!

Makeupnerd

20.des.2010 kl.20:14

neverleavewithout:

Slike ting er vel egentlig dømt til å ikke funke, men nysgjerrigper som jeg er så måtte jeg jo bare prøve :p

Tja, mulig jeg heller bruker den opp enn å kaste den, om den skulle funket kommer det ett oppdatert innlegg ;) Men jeg tviler :p

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

26, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits