Sophie Kinsella, forfatteren bak shopoholiker bøkene.

Det er ikke ofte jeg kommer med slike anmeldelser på denne bloggen siden den handler om sminke og ikke bøker. Men jeg føler at denne godt kan gli gjennom sminke sjangeren, selv om ikke bøkene er relatert med sminke i det hele tatt. Ja, jeg tror jeg bare går over til bøkene nå jeg før jeg babler tull :p

De fleste har sikkert sett filmen "En shopoholikers bekjennelser" som da er basert på bøkene til Sophie Kinsella. Bøkene handler om den unge finansjournalisten Becky Bloomwood, som gir råd til andre hvordan forvalte sin økonomi, men selv så har hun ikke filla peiling på hvordan bruke pengene riktig. Her går det i designer sko, vesker og alt annet som har ett kjent navn bak seg. Hun havner i luksusfellen og på veien for å bli gjeldsfri så må hun forskjellige hindre og kinkige situasjoner, som blir bra beskrevet i boken.Nå merker jeg at jeg må gi meg med å forklare ellers så spoiler jeg jo alt som skjer, hehe..

Sist jeg leste en bok var jeg vel 10 år og interesserte meg for hester og Barbie, før gutter og mote ble det store og bøkene helt glemt. Inntil jeg så filmen og tenkte at boken må jeg også lese siden filmen var helt hysterisk. En ting må jeg si der og det er at boken, ja boken (du hørte riktig) rocka sokkene av filmen. Dette er ikke hver dag jeg sier at en bok er bedre enn filmen men slik er realiteten i dette tilfellet.
Etter å ha googla (google er en jæskla fin ting) Sophie Kinsella så fant jeg jo ut at det ikke bare er gitt ut 1 bok om Becky Bloomwood og hennes shoppemani men hele 5 bøker! Halleluja!!
Fikk min første shopoholiker bok til jul i fjor. Og nå har jeg gått til anskaffelse av bok nr 4 som allerede er lest :( Skal få kjøpt den 5'e boken nå snart for det kribler i fingrene å lese fortsettelsen. Og en god nyhet, det kommer en 6 bok nå i mai, truppelduppel lykke (eller bare seksdobbel lykke siden jeg bare kan til kvadruppel)

Bøkene som er utgitt:

En Shopoholikers hemmelige drømmeverdenEn Shopoholikers uimotståelige nye verdenEn Shopoholiker treffer blinkEn Shopoholiker finner en søsterEn Shopoholiker med baby


Har du ikke lest disse bøkene burde du kærre deg til nærmeste bokhandel og raide bokhyllene! Du vil sitte i senga, på toget i stua eller hvor du enn sitter og leser å hyle av latter. Mange ganger samboeren min har sett helt merkelig på meg for jeg ler så tårene spruter ut av øya mine.

13 kommentarer

Starbooks

24.jan.2011 kl.18:19

Den serien er kjempebra !:D

Eline&Sofie

24.jan.2011 kl.18:20

Har lest en shoppholiker finner en søster ;) den er bra, synes jeg iallefall :P

evypevy

24.jan.2011 kl.18:23

Jeg har veldig lyst til å lese den bokserien, men det blir liksom aldri til at jeg får tid til det! *sukk* hehe :)

Eline

24.jan.2011 kl.18:32

jeg har lest hele serien og digger forfatteren ;))<3

Holmeslet.

24.jan.2011 kl.18:39

Så fin blogg du har. ^^

www,nannylife.blogg.no

24.jan.2011 kl.19:02

Jeg har lest alle og digger dem ! :) Spesielt Shopoliker får en baby den er kjempebra ;) Og morsom bok ANBEFALES !

Kjempefin blogg forresten

masse klemmer Astrid;) <33

Ingeborg Gulla

24.jan.2011 kl.19:27

liker bøkene, men filmen er bedre

friogfrankoghverdagen

24.jan.2011 kl.21:15

Elsker bøkene!! Jeg fant en ny i julen; Mini Shopoholic! Det er den siste. Jeg har 8 og jeg tror jeg har alle. Leser dem på engelsk, og synes de er best da. Det er ganske lett engelsk, så da går det bra. :-)

Makeupnerd

24.jan.2011 kl.21:20

friogfrankoghverdagen:

Trodde ikke Mini Shopoholic var utgitt enda jeg, men det er vel release datoen her i Norge kanskje? Hmm, kanskje mitt neste bok prosjekt blir shopoholiker bøkene på engelsk, hehe.

Lilli

24.jan.2011 kl.22:36

Har de to første, men har ikke fått begynt på de enda (:

friogfrankoghverdagen

24.jan.2011 kl.23:04

Ja, det er nok litt senere her i Norge, som alltid. Jeg har ikke lest den enda, men det kommer.

Jeg begynte å lese dem på engelsk, så da har jeg bare fortsatt. Jeg likte ikke filmen så godt, men det er vel ofte sånn når man har lest boken først...

Nina

01.feb.2011 kl.00:48

jeg har lest to av bøkene til Sophie Kinsella, men ikke noen innenfor denne serien. Jeg har filmen :) Og jeg likte den veldig godt! Har kjøpt meg bok nr 1 og 2, som jeg skal lese en gang i nærmeste fremtid. Kanskje i sommer :)

Gleder meg til å starte med den serien :)

meg

23.aug.2011 kl.19:44

har lest nr.1 og 2

de er sykt bra men jeg viste ikke at det fins 8 jeg trodde det bare fantes to jeg.

Men uansett dritbra bøker men likte ikke filmen noe serlig!!

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

26, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits