China Glaze - Pelican Gray.

Jeg fortsetter med swatches av den nyeste kolleksjonen til China Glaze - Anchors Away. Og nå ville jeg prøve en av pastell/creme lakkene. Pelican Gray er en nydelig gråblå neglelakk med ett lite hint av shimmer i seg.


Siden jeg for tiden bruker neglelaksfjerner fra ett billigmerke så tørker neglebåndene mine ut når jeg bruker det, glemte å smøre neglene mine i sted, så derfor jeg ikke har fullt så flatterende neglebånd på bildene, bare så det er sagt så er de ikke like ille i virkeligheten. Men det er ikke de som er i fokus uansett, det er nemlig den nydelige fargen! Har ikke hatt noe lignende tidligere så å få noe nytt i samlingen er like gøy hver gang! Dette er etter 3 lag, og de første 2 lagene stripa den seg veldig. Men det jevner seg ut etter 3 lag, så da er det ikke noe og klage på lenger ;)


Ahoy! var favoritten isted, men tror virkelig jeg har fått en ny favoritt nå! Gleder meg til å fortsette å gå igjennom resten av neglelakk gjengen jeg kjøpte. Slik som det er nå, så virker det som den ene lakken er bedre enn den andre.


Flaskebilde. Her ser man shimmeret kjempe bra. Denne neglelakken er perfekt på alle måter. Selv om den er litt stripete i starten.


Hva synes du om denne lakken?
Hvem synes du er finest av Ahoy! eller denne?

5 kommentarer

Karen

06.feb.2011 kl.22:18

Elsker grå neglelakker! :-)
Vakker farge :)

Helene <3

07.feb.2011 kl.19:47

Den. Må. Jeg. Ha. NÅ!

Monica

08.feb.2011 kl.17:40

Denne! Jeg er nok over gjennomsnittet glad i grått ;)

Elizabeth Michelle

13.jul.2011 kl.02:08

Den er fin denne fargen :) Har den selv!

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

26, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits