NYX Haul.

For par uker tilbake så hadde Cherryculture Valentine's tilbud med 20% på hele butikken. Jeg slo da til på dette tilbudet og for ikke lenge siden dumpet det en stor pakke i posten min. Veldig fornøyd med innkjøpene og vil komme mange sminkelooks og neglelakk bilder etterhvert. Kan begynne med hva jeg har kjøpt ;)


3 glitter eyelinere og 2 øyenskygger.

Og 5 neglelakker!


Glitter eyelinerene er i fargen Aqua, Jade og Gold om jeg ikke tar helt feil, kjempe fine eyelinere som gir en ekstra piff til makeup'en din.

Swatches av glitter eyelinerene, fra venstre: Aqua, Jade og Gold(?)


Kjøpte 2 øyenskygger, en lilla og sølv metallisk.

Swatches av øyenskyggene. Kjempe fine øyenskygger men det som kan være litt minus med de er at de er såpass myke i konsistensen så de smuldrer opp når man dytter kosten ned i etuiet, så kan drysse litt og være litt chalky, vet ikke helt om dette gjelder alle singel skyggene til NYX men disse gjorde ihvrtfall det.


Dette er ikke fra merket NYX da, men kjøpte denne også fra Cherryculture, glemte nesten å ta med denne, hehe..

Ikke helt min type leppestift da jeg synes fargen er litt gammel-rosa, den så mye finere ut på nettsiden. Men tror jeg betalte 2 dollar for den eller no så er ikke verdens undergang at den ikke var helt meg :p
Glemte selvfølgelig å ta swatch av denne men kan gjøre det en annen gang ;)

Jeg har ikke prøvd neglelakkene enda da jeg fremdeles holder på med å teste ut China Glaze Anchors Away kolleksjonen, men det kommer NOTD så fort jeg er ferdig med China Glaze kolleksjonen ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

26, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits