MAC Haul.

Dette er siste post med mine innkjøp den siste tiden. Har brukt altfor mye penger på sminke nå de siste ukene, så skal ikke skeie så veldig ut nå i mars som jeg har gjort i februar mnd, hehe..
Søstra mi var i USA og bad henne kjøpe litt MAC produkter til meg. Ba henne i samme slengen sende med noe erke amerikansk godteri. Jeg elsker alt som heter godteri og er veldig fascinert over hvor mye godteri som det fins i USA som ikke Norge har, og det må jo selvfølgelig testes ut. Hun kom hjem til Norge med:

MAC sminke :D Har klart å miste 217 kosten min så tenkte at hun kunne kjøpe en for meg i USA for en billigere penge enn her i Norge. Så har jeg hørt så mye om Blacktrack Fluidline, så den kjøpte hun, samt eyeliner pensel #209 om jeg ikke tar helt feil. Alt dette for 330 kr, noe som for meg er røverkjøp om man sammenligner med prisene her i Norge. Siden jeg har gått så bananas med andre sminketing så fikk jeg ikke råd til å kjøpe noe mer. Jaja, slik er det noen ganger :)


Jeg fikk også noen Twinkies som hun hadde kjøpt med seg. Disse var helt greie i smaken men man merker at det er sukker på sukker for å si det sånn. Så om jeg noen gang drar til USA er det definitivt ikke pga Twinkies'ene :p Kremen inni smaker som banan, og kaken rundt smakte bare sukker. Med andre ord veldig søtt og kvalmende.


Dette er da Snoball, virkelig noe av det verste jeg noen gang har smakt! Kjernen inni er sjokoladekake deig, det hvite rundt er vel noe marshmallow greier også er det rosa kokos strø på toppen. Yuck! Dette var første og siste gangen jeg smakte på dette ihvertfall, og jeg elsker godteri og spiser omtrent alt. Men dette gikk rett i søpla enn i munnen min.

Alt i alt er jeg fornøyd med innkjøpene jeg hadde fra USA, om vi ser bortfra godteriet :p
Blacktrack Fluidline er virkelig en kjempe god eyeliner! Det er min nye favoritt, så kommer til å kjøpe flere av den når jeg blir tom. 209 kosten er også kjempe god. Lager perfekte linjer og ikke vanskelig å håndtere da den er litt stiv i busten, er slik jeg liker det for føler jeg har mer kontroll på kosten da.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

26, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits