China Glaze - White Cap

Vært litt slapp på blogg fronten i det siste, har rett og slett ikke hatt motivasjon til å blogge, selv om jeg egentlig har masse å skrive om. Latskapen lenge leve, hehe.

Har ikke ligget helt på latsiden under "blogg pausen" min. Har rukket å ta bilde av de resterende neglelakkene jeg har av Anchors Away kolleksjonen, så i kveld blir det noen blogg innlegg så bare til å følge med :)Neglelakken som skal i ilden i dag er White Cap. En transparent delikat hvit neglelakk som er spekket med gull glitter. Kjempe fin alene, men tror den vil være perfekt under svart neglelakk, skal prøve ut det i nærmeste fremtid så bloggpost om det kommer selvfølgelig.
Eneste minuset med denne lakken er bare at jeg synes den er litt for transparent, skulle ønske den kunne hatt bittelitt bedre dekkevne. Var faktisk denne jeg gledet meg til å prøve ut, den skuffet ikke men får ett lite minus pga dekkevnen.
Lakken tørker fort, grei kost å arbeide med og striper ikke. Tommelen opp!


Hva synes du om White Cap?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

26, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits