China Glaze - Island Escape i posten!

Yeah, neglelakknerden lever i meg enda. Har da fått tak i den nyeste sommerkolleksjonen til China Glaze, nemlig Island Escape. Lykkelig nå? Oh yes!
Disse godsakene er virkelig fine! Og gleder meg masse til å la disse pryde neglene mine i sommer. Desverre så har jeg ikke noen swatches i dag, kun bilde av de. Men swatches av de kommer innen denne uka er omme, so stay tuned.


Fra venstre: Senorita Bonita, Cha Cha Cha, 108 Degrees, Electric Pineapple og Papaya Punch.

Bilde er ikke så bra siden jeg ikke har brukt speilreflekskameraet i dag. Men jeg synes disse skjønnhetene klarer å vise hvor fine de er uansett hvilket kamera som blir brukt!
Release datoen er jeg ikke sikker på, men de skal komme ut for salg i april/mai måned. Om de kommer til Norge vet jeg ikke, men man kan få kjøpt de på forskjellige nettbutikker. Kan komme med nærmere info og finne ut for dere om det er noen spørsmål ;)

De av dere som kjenner til denne kolleksjonen ser at den mangler 1 neglelakk - Blue Iguana, den fikk jeg ikke med i pakken men når den er ute for salg skal jeg kjøpe den, må jo ha en komplett kolleksjon ;)


Har du hørt om denne kolleksjonen?
Kommer du til å kjøpe noen av disse når det er ute for salg?

Produktene er sponset av China Glaze

Én kommentar

neverleavewithout

14.apr.2011 kl.12:18

Er veeeeldig spent på og se bilder av disse på neglene, er veldig spent på dem! :D

Skriv en ny kommentar

Makeupnerd

Makeupnerd

26, Oppegård

leser denne bloggen NÅ Min store lidenskap er sminke og skjønnhet. Her vil jeg legge ut bilder av dagens sminke, sminkevideoer, forskjellige produktanmeldelser og annet som faller meg inn å skrive om. Ønsker du kontakt så kan du enten kontakte meg her, eller på mail: makeupnerd@hotmail.com

Norske blogger bloglovin bloglovin free counters

Kategorier

Arkiv

hits